dinsdag 11 december 2007

Het eerste ontwerp


Heel vreemd, het is nog meer dan 2 weken, bijna 3 zelfs voor het huwelijk van Zorro en Esmeralda (Bart en ik dus) en Carolina is nu al in de weer met het maken van mijn trouwjurk! Hier in Peru kan zoiets tellen!

10 opmerkingen:

Liesbet zei

eindelijk een officiele bevestiging! ik zal het aan christophe melden ;-)
hier aan het aftellen voor bruce springsteen, vanavond in het sportpaleis!

groetjes, liesbet

Asella zei

geloofde hij het nu nog niet???

Liez zei

2 weken op voorhand? Hier zou de toekomstige bruid zich in serieuze stress-toestand bevinden denk ik...

inge zei

Kunnen we het eidelijk ook op de badminton rondbazuinen:)
Nog eens nen dikke proficiat he!!

zorro zei

wij vinden het spijtig dat u moet stage lopen in dit land.U was beter thuis gebleven daar is alles veel beter.Perfectionisme bestaat niet.U kan dit wel denken.Hopen dat men u niet meer moet ontvangen is bij deze mensen zeer groot.
Is uw blogal gelezen of vertaald.Laat het systeem zoals het is,want bij ons is het niet beter.U denk van wel,miss.

Eva zei

Toch erg hoe een genuanceerde tekst (met observaties, geen waardeoordelen) aan sommige mensen duidelijk voorbij gaat. Gelukkig is dit niet de Zorro met wie Esmeralda/Asella wil trouwen!
En beste Zorro, je interessante commentaar staat trouwens bij het verkeerde stukje.

willem zei

De sluwe vos dan toch gestrikt? Zó'n mooi wit kleedje, maar is het (zwart?) kostuumpje al klaar, Zorro? Uw collmega die uw spoor volgt op de voet, .w.

zorro zei

sorry de blog staat verkeerd.
Toch even melden dat schoolgaan,leren en overleven in tegenstelling dan bij ons veel moeilijker is.Daar mensen leven in soms omstandigheden die wij hier nooit gekend hebben.Daar u de cultuur en de achtergrond van het land niet kent, is het vrij moeilijk zich daar aan te passen.
Wat u bezielde in dit land stage te lopen.Maar wat u ook probeert men zal u nooit aanvaarden.

Asella zei

Een beetje zielig, niet? Ik raad Zorro, die deze naam jammerlijk misbruikt, een cursus "begrijpend lezen" aan en meteen ook een cursus "opstellen". Op het niveau lager onderwijs is er vast iets passend voor u te vinden. Meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken.

alexandra zei

Tja, last van slechte vertering, de donkere dagen, een gebrekkige kennis van het Nederlands - meneer of mevrouw Zorro heeft heel wat met zichzelf te stellen, lijkt het...hier past dan ook empathie, geen veroordeling van het menselijk tekort.
Met alle begrip, uw
Alexandra